Carola blij met einde BZN

Mijn vrouw heeft uit de supermarkt wat gossipbladen met BZN voorpagina’s meegebracht.Wat een flauwekul allemaal zeg. “Carola blij met einde BZN” staat groot op een voorpagina. Nou neem maar van mij dat Carola helemaal niet blij is met het einde van BZN, dat ze erin berust ja , maar dat is heel wat anders. Jan Keizer’s liefste wens, een afscheidsconcert met Annie Schilder is ook zo’n mooie. Ik heb Jan er nu nog niet over gesproken, maar ik geloof er niets van dat hij dit zo heeft gezegd. Overigens hebben we voor ons 25 -jarige jubileum op het BZN plein in Volendam Annie persoonlijk uitgenodigd om met ons Mon Amour te zingen. Zij wilde dit toen niet. Voor ons 40 -jarig Jubileumgala dat door de TROS werd uitgezonden zijn Annie, Thomas en Kees Tol schriftelijk door Universal en door de TROS uitgenodigd. Annie wilde wederom niet en Kees en Thomas hebben helemaal niets van zich laten horen. Daarom zal wat mij betreft het afscheidsconcert ook zonder deze drie ex-leden plaatsvinden.  Werd s’middags uitgenodigd voor een lezing van Andre Kuiper over zijn ruimtereis. Het is te doen in Zandvoort, maar ik heb al een volle agenda dus dat wordt een volgende keer. Vandaag gaan onze kleinkinderen Jan en Kees met Pa en Ma naar Schiphol. Ze willen grote vliegtuigen zien ! Wij hebben de daarom oppas op hun kleine broertje  Tim ons jongste kleinkind, ook Sophietje onze kleindochter is van de partij. Het is gezellig thuis. Jan en Kees komen vol met drukke vliegtuigverhalen terug van Schiphol, en hebben modelvliegtuigen meegekregen. Dringend word ik gevraagd om met deze vliegtuigen te starten en te landen. Ademloos kijken en luisteren ze dan naar de bewegingen en geluiden die ik voortbreng. Want Bappie is piloot.

Geef een reactie