Onze laatste BZN geluidsopname

Gisteren beleefden we een uniek gebeuren in de studio van Arnold Muhren in Volendam. We  maakten onze laatste BZN geluidsopname.  De soap-crew was er ook bij, dus zijn deze voor ons zo unieke momenten in de tijd vastgelegd. Het lied dat we opnamen was  Goodbuye it’s the end of the show. Ik heb er een aangepaste tekst voor geschreven, vandaar dat het opnieuw opgenomen moest worden. Het wordt gebruikt als leader voor de soap en voor publiciteitsdoeleinden. Er zal geen commerciële single van uitkomen. We hebben er maar geen poespas van gemaakt, maar ik moest er tijdens de opname toch steeds aan denken. Ik vond het jammer dat we die laatste opname niet zoals we dat de laatste 7 jaren hebben gedaan, bij mij thuis hebben gemaakt. We zijn verhuisd en de apparatuur staat nu in Volendam bij onze kapper Aart te verroesten.

 

Vandaag vertrekken we naar Rotterdam voor de reis naar Hull in Engeland. We zullen vanavond en morgen avond optreden op de boot voor duizend mensen die ook mee reizen. Hopelijk houdt de zee zich koest. Ik moet toch niet denken aan een storm zoals we die de laatste tijd vaak hebben meegemaakt. Ik zal proberen op de boot via dit journaal verslag te doen van een en ander.

Geef een antwoord