Carola solo naar BZN

Ik las een bericht dat er in een Telegraaf publicatie stond dat Carola na BZN solo gaat optreden. Met Carola heb ik hier nog niet recent expliciet over gesproken, maar ik weet uit haar eerdere uitlatingen dat zij na BZN wel wil blijven zingen. Ik weet ook dat geldverdienen voor Carola hierbij niet meetelt, maar dat overwegend artistieke redenen daarbij een rol spelen. Carola  zal derhalve zeker niet met “muziek op tape” het land ingaan.Daar ben ik vrij zeker van. Wel zal zij met een stel muzikanten live optredens willen gaan doen. Ze zal dan denk ik geen BZN repertoire meer gaan zingen.Eenmaal solo zal ze een andere kant van zichzelf willen laten zien, en nieuwe dingen opnemen die ze uitsluitend zal zingen omdat ze het zelf mooi vindt.Of hierbij ook BZN muzikant(en)  betrokken zullen zijn is mij niet helemaal bekend. Zodra ik daarover iets kan en mag zeggen horen jullie dat van mij.We gaan direct vertrekken naar Oss voor een BZN concert. Hopelijk vallen de files mee. 

Geef een reactie