Bij Universal in Baarn

Vandaag waren Dick, Jack en ik in Baarn bij Universal met Renate, de zangeres waar wij drieen een CD mee gaan maken. We hebben een paar maanden moeten wachten op de nieuwe A&R manager die bij Universal is aangesteld. A&R staat voor Artist and Repertoire. Deze bepaalt in grote mate welke artiesten door een maatschappij worden gecontracteerd en welk repertoire door de maatschappij wordt uitgebracht. Renate, haar stem en het door ons gemaakt repertoire werden goed ontvangen. We worden nu door de maatschappij gebeld, om te vernemen met welk voorstel ze komen en om daarna de verdere zakelijk uitwerking van een mogelijk contract te bespreken.

 

Ik werd vanmiddag gebeld door een krant, die mij vroeg of het waar was dat er een boek van Carola zal verschijnen. Ik heb gezegd dat ik daar niets van afweet en het daarom niet geloof.

Wel ben ik er door fans via deze site van op de hoogte gebracht dat Annie Schilder, die 23 jaar geleden uit BZN vertrok, een boek zal publiceren. Ik hoop dat daar leuke anekdotes in staan uit de prachtige tijd die wij met haar hebben gehad en dat zij aandacht zal schenken aan de wijze waarop ze door ons op handen is gedragen en in de watten is gelegd.

Geef een antwoord