Het BZN circus in Enschede

Het was een drukke dag bij ons thuis gisteren,  de hele ochtend waren meubelmakers aan het werk om de laatste op maat gemaakte meubel-delen waaronder het audio video rek in ons huis te bevestigen. De tijd die me nog restte voor vertrek naar Enschede had ik nodig om de inmiddels overal verspreide versterkers en dvd recorders en spelers , decoders etc opnieuw te installeren. Het werkt allemaal  nu.

Het BZN circus was gisteren afgereisd naar Enschede. De rit duurde slechts 3 uur en dat stemde iedereen vrolijk, we hadden op zeker 4 uur gerekend. Er zijn veel hard core BZN fans in het Twentse land, het werd dus een warme avond.

Het is mooi vliegweer, maar het vliegen moet even wachten. Voor morgen moet ik een SENA vergadering voorbereiden en er zijn nog allerlei klusjes te doen betreffende de inrichting van ons huis. Een viewing van de eerste soapaflevering die voor vandaag op het programma stond hebben we naar morgen verschoven. Het soapteam komt dan naar theater Carré in Amsterdam waar we opnames maken voor de TV Show van Ivo Niehe. Er is dan altijd wel even een gaatje vrij.

 

Ik krijg tamelijk wat mailtjes over de breedte van mijn journaal. Veel lezers moeten horizontaal scrollen. Op mijn mac’s en mijn pc thuis, heb ik dit probleem niet. Ik heb e.e.a. met de makers van mijn site besproken, en zij meldden mij dat het bij hen ook goed werkt vermits de schermresolutie op min 800 x 600 is ingesteld. Ik heb begrepen dat de meeste pc’s goed ingesteld staan maar vooral bij de oudere pc’s zoals die ook vaak  in de theaterfoyers staan kom ik dit probleem ook nog wel eens tegen.

Geef een antwoord