Een ouderwets gezellig “sta-concert”

Dat was weer eens een ouderwets gezellig “sta-concert” gisteravond in een tot in de nok volgepakte Waerdse Tempel in Heerhugowaard, een plek waar we vele mooie herinneringen hebben liggen. Zoals bij Jan Bleeker, De heer v Jericho, en Marlene.. Wat een toptent, wat een publiek, wat een sfeer. Ook mijn twee zonen Vincent en Kees waren van de partij. Juist voor de drumsolo kwamen ze zich even voor de bühne  melden. Ze hadden een geweldige avond beleefd vertelden ze mij later. Net als wij allemaal trouwens. Dit is geen werken, dit doe je voor je plezier, dit wil iedereen, hier droomt elke artiest van. Ik wens de sympathieke ondernemer Marcel veel geluk in de toekomst met zijn Waerdse Tempel. Ik zal er zeker nog eens zijn, maar dan niet meer als BZN- er. Helaas. Vanmorgen een heerlijk vliegprogramma afgewerkt in Lelystad, ben er weer helemaal bij en voel me weer fit.Vanavond vertrekt het BZN circus naar Someren. We zullen zien wat daar op ons pad komt. De hardcore fans laten nu geen optreden verstek meer gaan, merken wij. Het is ontroerend.

Geef een reactie