Bergen verjaardagskaarten en luchtfoto’s van Bergen

We kregen bergen met verjaardagskaarten van BZN fans overal vandaan. Ook brachten sommige fans bloemstukken aan de deur en kreeg ik een postbus vol E-mails en SMS-jes met gelukwensen voor mijn 60ste verjaardag. Sommige ex-collega’s van BZN en ook de platenmaatschappij Universal hadden zelfs een leuk presentje gestuurd. Heel attent allemaal; het geeft een warm gevoel te weten dat je nog niet vergeten bent. Ik ben iedereen daar heel dankbaar voor. Los nog van het warme gevoel geeft al die aandacht de burger moed, want ja, 60 is toch wel een drempel in het leven, hoewel ik me echt niet veel ouder voel als toen ik 30 was. Gekker nog, ik denk dat ik nu in een gezonder lijf steek als toen. 

Gisteren kwamen onze kleinkinderen allemaal op bezoek, om hun bappie te feliciteren, dat was natuurlijk een mooie, maar ook heel drukke dag. Mijn moeder (83) en mijn schoonmoeder (84) zaten er ook een uurtje tussen, maar door al die rondrennende en luidruchtige kleine kinderen hebben ze bijna het loodje gelegd. Daaraan zie je toch dat de jaren hun werk hebben gedaan. Vanavond hebben we in kleine kring een feestelijke verjaardagsbijeenkomst in een zaaltje van het Jozefgebouw waar we met BZN ook heel vaak optraden. Hopelijk gaat het gezellig worden. Gezellig was het zeker vanmiddag al op de terrasjes aan de Volendamse dijk waar we even wandelden. We werden hier en daar gewenkt door kennissen om er even bij te komen zitten , maar daar hebben we ons in verband met vanavond niet aan gewaagd.Vóór je het weet op die terrasjes is het al weer bedtijd.

Ik krijg veel reacties op de luchtfoto’s die ik de laatste tijd in dit journaal zonder “watermerk” publiceer. Men vraagt vaak of de volledige bestanden van die foto’s ook te koop zijn. Uiteraard is dat zo, men moet dan even een mailtje via het contactformulier van luchtfotoshop versturen. Vandaag in deze serie twee luchtfoto’s van het Noordhollandse Bergen.

Foto onder: Het Noordhollandse Bergen aan zee vanuit het oosten vorige week

Foto onder: Het tussen de Noordhollandse duinen gelegen Bergen aan zee vanuit het zuiden gezien  

Geef een antwoord