Weer thuis, de kleinkinderen en BZN

WEER THUIS

We zijn weer thuis van onze Griekse eilanden vakantie. Deze trip was een soort experiment voor ons. Tot nu toe vlogen we steeds naar een ander Grieks eiland om daar met z’n tweeen in een jeep een paar weken op rond te touren. Nu waren we met vrienden op een kleine cruiseboot en voeren we steeds naar een ander eiland, dat we dan in een huurauto bezichtigden. Het is ons heel goed bevallen, we hebben het bargezellig gehad, vooral veel gelachen met elkaar en toch ook veel van de eilanden gezien.

Onder: Wat losse vakantie kiekjes. Linksboven de dames van onze groep vlnr Mary, Wil en Gre, in het gezellige haventje van Fiskardo. Rechtsboven onze kunstfotograaf Lou Stroek als barkeeper in de scheepsbar als de bemanning van onze cruiseboot in de kleine uurtjes de pijp aan Maarten had gegeven. Linksonder sportfanaat Lou Stroek, die elke ochtend voor dag en dauw al zijn krachtoefeningetjes deed op het dak van de machinekamer van het schip, en rechtsonder Mary en ik met tussen ons in de zorgzame hostesses afkomstig uit de Oekraine  

Onder: Een van de vele schilderachtige haventjes die we op het eiland Kefalonia tegenkwamen

Onder: Na onze thuiskomst hebben we uiteraard alle kleinkinderen weer eens lekker geknuffeld, en na het maken van foto’s van de kleine Mary had ik nu ook de mogelijkheid om een nieuwe compilatie te maken van al onze kleinkids. Kleine Mary kijkt al brutaal haar nieuwe wereld in. Dit is toch een mooi stelletje vinden jullie ook niet? Daar kom je graag weer voor thuis.

Onder: Na zo’n trip ben ik dagen bezig met het archiveren van de gemaakte foto’s en al bladerend daarin zag ik weer dit zomerse plaatje. Ik heb de laatste jaren Carola vaak gekiekt, maar deze foto uit juli 2002 – waar blijft de tijd ? – in een zeilboot voor de kust van Puerto Vallarte in Mexico vind ik verreweg de stoerste daarvan. Een combinatie van elegance en girlpower!!

Onder: Nu we toch even met Carola in zomerse sferen zijn, ook meteen maar deze, die ik op dezelfde boottrip maakte. Carola en Dick Plat net voor een wilde snorkelpartij

Onder: Dan kan deze niet achterblijven, net na het snorkelen! Het is mij nooit eerder zo opgevallen maar ik zie nu – ook op de voorgaande foto – dat Dick Plat te water gaat met een hemd aan!!!!! Dat heb ik tot nu toe alleen bij Fijijaanse vrouwen gezien aan de andere kant van de wereld. Desalniettemin; wat een leuke tijden waren dit; we waren “hard aan het werk”, maar het leek wel een Griekse eilanden vakantie!  

 

Geef een antwoord