Zakintos Corfu Scorpios

Onder: Onze groep is behoorlijk veranderd! Door het varen langs, en trekken over de Griekse eilanden heeft het stokoude hippiegevoel bij ons weer de kop opgestoken; letterlijk en figuurlijk zoals op onderstaande foto te zien is; we hebben nu zelfs onze favoriete Griekse muziek voor even in de kast gezet, en draaien alleen nog oude Bob Dylan songs op het strand.

Onder: Deze foto maakte ik in het plaatsje Fiskardo in het noordelijkste puntje van Keffalonie. Hier rustig op een terrasje langs de haven zitten te genieten van een koud biertje voelt echt als een warm bad.

Onder: De Griekse eilanden hebben al 15 jaar lang een grote aantrekkingskracht op ons gehad. Het is maar 3 uur vliegen van huis en je zit in gelijk een andere wereld qua mensen, voedsel, klimaat, en nog veel meer. Zo lagen we vandaag op een verlaten strandje van het eiland Scorpios, en zwommen we daar waar ooit Onassis met zijn Jacqueline Kennedy rondspartelde, dronken we ouzo op het schip, bezochten we een afgelegen vissershaventje op Meganisi, en zaten we op de Quad. Waar maak je dat allemaal mee.

Onder: Het prachtige op Kefalonia gelegen Assos gefotografeerd vanuit de auto op weg er naar toe

Onder: Ook dit is Assos, gefotografeerd vanaf de hoog gelegen kade aan het het mooi gelegen haventje

Onder: Op de Griekse eilanden kan alles. Deze waternimf zagen we op een verlaten strandje waar we even een verfrissende duik namen; op hoge hakken in de branding, dit zie je niet elke dag!

 

Geef een reactie