Jip, fotoshoots, en vliegen met Nico en Agnes Tol

JIP

We waren afgelopen week vaak op bezoek bij onze nieuwste kleinzoon Jip. Hij is echt een heel gezonde Volendammer, groeit als kool en is vooral gek op borstvoeding. Brenda heeft het er maar druk mee. Vanmorgen nam ik Sophie en Thijs nog mee fietsen naar de ijsjesboerderij buiten Volendam, om Vincent en Brenda even te ontlasten.

Onder: Een trotse Bap en Oma met Jip.De foto werd gemaakt door Vincent met zijn nieuwe Canon G11 

Fotoshoots

Zoals ik reeds eerder meldde in dit journaal had ik het vorige week druk met een aantal fotoshoots. De klederdracht foto’s waarvan ik er al een paar liet zien, de fotoshoot met de drie vrouwen van Jan Veerman Dekker en de shoot met zangeres Renate. Het meeste – maar leukste – werk komt daarna nog; het bewerken. Daar ben ik de afgelopen gehele week mee bezig geweest. Er was daaarom maar weinig tijd over voor dit journaal. Het resultaat van al het fotowerk was heel mooi, zoals uit de volgende serie mag blijken.

Onder: Moeder Carina (midden en haar dochters links Denise (18) en Romy (14)

Onder: Hier Denise en Romy; in een uitvoering met antiek filter

Onder: In zwart wit hier vlnr: Denise Carina en Romy, het kan beroerder voor een fotograaf
vrienden !

Onder: in Sepia uitvoering hier vlnr: Denise, Carina en Romy

Onder: Hier Denise die in een bankje even uitrust van het zware poseer werk, nou ja ze had het verdiend, je kan zien dat ze hier heel erg vermoeid is !

Onder Hier linksonder de twee dames bij elkaar en rechtsonder de artistiek begaafde Romy Veerman die hele mooie paarden kan tekenen. Ze kan er trouwens ook heel goed op rijden.

Met Nico en Agnes naar Texel

Afgelopen donderdag vloog ik met de bekende Volendamse muzikant Nico Tol en zijn vrouw Agnes naar Texel. Nico was vele jarenlang lid van de groep Next One en begeleidde veel solo artiesten op een van zijn gitaren. We beleefden een heerlijk dagje samen tijdens de vlucht, maar ook op Texel, waar we in de auto van  havenmeester Ed de Bruijn even naar het gezellige De Koog reden om daar een van de vele zonovergoten drukbezette terrasjes te pikken.

Onder: Links Agnes en rechts Nico bij de PH-BZN gefotografeerd op vliegveld Texel afgelopen donderdag

Naar Croatie

Over een paar uur vertrekken wij met vrienden vanaf Schiphol naar Dubrovnik om daar in te schepen op een relatief kleine cruiseboot. De laptop gaat mee, zodat ik jullie al snel van onze avonturen daar deelgenoot hoop te maken.

Geef een reactie