Namibie here we come

Na een vermoeiende vliegreis gisteren naar Johannesburg, waar we overnachtten in het Airporthotel, en vanmorgen onze reisgenoten Wim en Ria Welman ontmoetten,  vlogen we vandaag – dinsdag – uitgerust naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Eerst haalden we onze huurauto’s op waarmee we zo’n 3 weken door dit hete woestijnland zullen trekken. De temperatuur vandaag varieerde tussen 32 en 34 graden.

Naast het hotel in Windhoek was een kleine markt op straat, waar de dames op onderstaande foto ons hartelijk groetten en graag even voor m’n camera wilden poseren, dat het heet was moge duidelijk zijn.

MV1A0333

Nadat we de huurauto’s opgehaald hadden bij het vliegveld reden we 45 km naar ons hotel in Windhoek. We hadden meteen al veel plezier van onze nieuwe in Nederland aangeschafte Tomtom met de Afrika kaart. In het midden worden onze koffers uitgeladen en rechts naast ons wachten Wim en Ria bij hun wagen op de bellboy voor het uitladen

MV1A0334 nr3

In de straat naast ons hotel in Windhoek stonden deze dames op een lokale markt wat spulletjes te verkopen. Ze wilden graag voor mijn camera poseren; ik kon er zelfs een hele serie foto’s van maken. Prachtige mensen,en heel vriendelijk allemaal.