Elena en Aurel Popa in Volendam – kleinzoon Jip – met familie en voor goede doel naar Texel

Roemeense BZN fans Elena Cristina Popa en Aurel Popa in Volendam

Ze waren 30 jaar getrouwd, en ter gelegenheid hiervan had de Roemeense Elena Popa  een lunch in Volendam georganiseerd samen met een aantal hard core BZN fans, zonder dat haar man Aurel Popa dit wist. Uiteraard was hij prettig verrast en waren Carola en ik hierbij vertegenwoordigd. We kregen leuke Roemeense kadootjes van de familie Popa en maakten er een heel gezellige middag van.

Hier staan we dan in hotel Spaander, tussen de BZN fans en met de familie Popa op de stoelen voor ons.

Van BZN fan Reginald van Engelshoven die er ook bij was kreeg ik de onderstaande 2 foto’s van zijn BZN kamer thuis. Indrukwekkend hoor, en op deze staat zelfs een levensgrote winkel-etalage pop van Carola

Zoveel BZN spullen heb ik zelf nog nooit thuis bij elkaar gehad.

1 ste H Communie voor kleinzoon Jip

Kleinzoon Jip kreeg onlangs z’n 1ste H.Communie; uiteraard maakte ik van het gezin van Vincent en Brenda een foto en ging Jip op de foto met z’n broer Thijs en zus Sophie

Vlnr: Sophie, Vincent, Jip, Brenda, Thijs

In het midden Jip met naast hem Sophie en Thijs

Deze week maakte ik een rondvlucht met familieleden Frank, Marc en Christine Mooijer. Frank wil piloot worden en heeft tijdens de vlucht naar Texel laten zien dat hij daar wel geschikt is. Hij vloog als een speer; uiteraard onder mijn leiding.

Vluchten voor goede doelen

Ik heb de laatste jaren heel veel vluchten gemaakt voor goede doelen. In veilingen en andere acties kon bijvoorbeeld geboden worden op een rondvlucht. Veel van deze vluchten moesten i.v.m het weer of andere oorzaken keer op keer uitgesteld worden; soms een heel jaar lang. Zo deed ik afgelopen week een vlucht met Rene Schilder en z’n vrouw Anneke van een veiling van ruim een jaar geleden. We vlogen naar Texel, waar het weer prettig vertoeven was. Toch was dit mijn laatste vlucht voor een goed doel op een veiling; niet omdat ik me niet meer in wil zetten voor een goed doel, maar het is me teveel en te lang “afspreek sores” Het wordt een rugzakje. In plaats daarvan wil ik in de toekomst liever een mooie foto ter beschikking stellen.

Rene Pius en zijn vrouw Anneke afgelopen weekend bij de PH-BZN op vliegveld Texel