Met BZN in 1981 naar Hinterglemm

Nu wij weer met onze kleinkinderen in het Oostenrijkse Hinterglemm waren moest ik terugdenken aan onze eerste kennismaking met de skisport in dit Oostenrijkse skidorp. Dat was 38 jaar geleden in 1981 toen we met alle BZN-ers en de vrouwen – behalve Jack Veerman – besloten samen te gaan skiën in Saalbach Hinterglemm; we logeerden toen in hetzelfde hotel als waar wij de laatste jaren met onze kleinkinderen verbleven..

Het is dus 38 jaar geleden dat we die voor ons  gedenkwaardige vakantie met z’n allen beleefden. Ik denk er nog vaak aan terug, en heb er nog heel veel dia’s van; een paar ervan heb ik gedigitaliseerd…een kleine greep hieruit volgt nu !

Vlnr Dick de Boer en zijn vrouwt Gaartje Boels, Jan Tuijp en Mary, Jan Keizer en zijn vrouw Marie in de lift !

Ook in 1981 viel er de eerste avond dat wij er waren meteen al een meter sneeuw…

Onze eerste skistapjes in Hinterglemm in 1981, vlnr: Jan Keizer, Jan Tuijp, Marie Keizer, Thomas Tol, Annie Schilder, Kees Tol, Dick de Boer, Wil van Thomas Tol, Mary Tuijp (in t gel) Gaartje Boels van Dick de Boer, en onze leraar Andy

In de rij: Kees Tol Skileraar Andy, Jan Tuijp, Jan Keizer, Marie Keizer, Tiny van Kees Tol, Thomas Tol, Mary Tuijp Willy Tol

In de arrenslede gingen we ook naar de Lindlingalm, waar het aan Kees Tol en zijn vrouw Tiny te zien heel gezellig werd.

Dat het heel gezellig was in de Lindlingalm is ook aan Annie te zien; drie jaar later zou ze de band verlaten en kwam Carola in ons leven…

Ski crack Jan Keizer

 

Mary en Jan Tuijp, 38 jaar geleden in Hinterglemm

Vlnr” Jan Tuijp, Annie Schilder, Willy Tol, Gaar de Boer, Thomas Tol, Dick de Boer, Marie Keizer, Jan Keizer (half zichtbaar)