Nieuwe website met nieuw “Journaal Jan Tuijp”

NIEUWE WEBSITE

Het uploaden van foto’s voor het “Journaal Jan Tuijp” – vooral op locatie in  diverse landen met een trage internetverbinding – was tot nu toe nogal tijdrovend. Foto’s moesten één voor één worden ge-upload. Een nieuwe website levert hierbij significante  tijdswinst op; nu kan een hele map foto’s tegelijk worden ge-upload, desnoods s’ nachts, als wij slapen. Van deze gelegenheid hebben we meteen gebruik gemaakt om onze verouderde webwinkel te moderniseren

Omdat mijn naam Tuijp in het buitenland bijna altijd wordt verbasterd tot mr Tulip, besloot ik tevens om er TULIPPHOTO.PRO van te maken. Op deze nieuwe site/webshop kan men kiezen voor STOCKPHOTO”S  en “JOURNAAL JAN TUIJP”  De stockphoto’s, waaronder reisfoto’s, landschapsfoto’s en luchtfoto’s etc , kunnen eenvoudig via deze site besteld, gedownload en betaald worden met iDeal, PayPall of creditcard.

Hoewel de nieuwe webwinkel nog niet actief is – er moeten nog een aantal voorzieningen worden aangebracht -, is de helft van de website, het nieuwe “Journaal Jan Tuijp” vandaag voor het eerst on-line. Het complete gearchiveerde Journaal Jan Tuijp is daarin ondergebracht. Met een handige archief knop, kan men nu een gearchiveerde editie van dit journaal op jaar/maand selecteren.

Over enkele dagen krijgt de website de nieuwe naam: ” TULIPPHOTO.PRO”, en zal dan actief on-line te zien zijn, maar men kan ook LUCHTFOTOSHOP.NL blijven selecteren om op de site te komen.

Voorlopig komt men via aanklikken van “luchtfotoshop.nl” direct op “Journaal Jan Tuijp”