Met 3 van onze kleinkids naar Snowworld in Zoetermeer

Druk bezig met maken van slideshow Myanmar foto’s

Ik ben hier heel druk met het archiveren (en deels deleten) van de duizenden foto’s die ik op onze laatste rondreis door Myanmar maakte. Al bladerend zit je toch weer uren na te genieten van al dat moois dat we er zagen en beleefden.

Onder; Tijdens het bladeren door het Myanmar archief viel m’n oog op dit mooie plaatje van een schone Birmese jongedame die we in een romantisch parkje in Yangon tegenkwamen

IMG_0374

Onder: Van Jan Kiek, de bekende Volendamse fotograaf, al jarenlang mijn fotomakker, kreeg ik twee oude door hem zojuist ontdekte foto’s toegestuurd waaronder deze van een Volendamse danscursus van Nieki Kas rond 1960; zo’n 4 jaar later zat ik hier ook op dansles; deze dansers zijn nu rond 70 jaar

DSC_4150

Onder: Ook een foto die me werd toegestuurd door fotomaatje Jan Kiek; de toneelgroep van meester Steur in het St Jozefgebouw, na de opvoering van een toneelstuk. In het midden onder Klaas Mooijer

DSC_4153

Nog wel even wennen aan de nieuwe site

Ik kreeg een aantal reacties van lezers die moeilijk op dit journaal of de nieuwe website kunnen komen. De website is inderdaad nog niet te zien, maar dit journaal moet toch al goed bereikbaar zijn. www.luchtfotoshop.nl selecteren en daarna Journaal Jan Tuijp aanklikken, of in Google onder luchtfotoshop.nl het kopje: “Journaal Jan Tuijp” aanklikken. Binnenkort, als de nieuwe site klaar is, wordt het helemaal eenvoudig.

Met Jan Kees en Tim naar Snowworld in Zoetermeer.

In de vakantie van de kleinkinderen mogen ze in de regel een activiteit of excursie kiezen die ze met ons willen uitvoeren of bezoeken. Jan, Kees en sinds vorig jaar ook Tim, hebben net als wij en hun ouders ook het skivirus opgelopen.  Ze wilden dus met ons naar Snowworld in Zoetermeer. Morgen gaan we met de kids van Vincent en Brenda naar de bioscoop in Amsterdam en Purmerend.

Onder: Vanmiddag in Snowworld in Zoetermeer met vlnr: Mary, Kees, Jan jr, Tim en Jan sr

IMG_4477

Onder: Kees en Jan willen al na 5 minuten niet meer gewoon skiën; ze zoeken hobbels en obstakels om te  jumpen, zoals deze starttoren… het zijn dus gezonde boys !!

  IMG_4470

Onder: Vlnr: Tim, Kees en Jan Tuijp jr. suizen naar beneden op de pisten van Snowworld in Zoetermeer vanmiddag

IMG_4474