Naar Alaska en Canada

Over een paar uur vliegen we via een tussenstop in Seatle naar Anchorage in Alaska. We waren al eens eerder met vrienden op een cruise langs de kust van Canada en Alaska, (zie foto’s) maar we rijden nu met z’n twee├źn in een SUV auto het land door. Na de Alaska trip vliegen we terug naar Canada om ook daar een rondreis van een paar weken te maken.

Er zijn in beide landen een aantal vluchten met watervliegtuigen-, gletsjervliegtuigjes en heli’s gepland. In de watervliegtuigen gaan we met de camera op berenjacht. Hopelijk ben ik in staat om alle ge├»nteresseerde FB vrienden via een fotoverslag van onze belevenissen de komende 2 maanden op de hoogte te houden

_B4B8750.JPG

Tijdens ons vorig bezoek aan Alaska voeren we in kleine kleine kano’s naar de gletsjers

_B4B8912.JPG

We waren toen al zeer onder de indruk van het landschap in Alaska en Canada, dat zal duidelijk zijn bij het zien van deze foto’s