Klimaatplannen onbetaalbaar, onhaalbaar en nutteloos

Mary en ik wensen alle lezers van dit journaal een gezellige kerst en oud en nieuw viering, maar bovenal een gezond 2019.

Voordat ik met het volgende item start even het volgende:

  • Mary en ik houden enorm van de natuur
  • wij zijn zeer begaan met het milieu
  • wij willen graag een mooie wereld voor onze kinderen/kleinkinderen achter laten.
Klimaatplannen onbetaalbaar, onhaalbaar, en NUTTELOOS !

Volgens Rutte en Nijpels n.b de grootste verbouwing van Nederland na WOII  !!!!!!!!

Hoe is het dan in hemelsnaam mogelijk dat hierover in geen enkel verkiezingsprogramma van geen enkele politieke partij gerept werd? De klimaatplannen worden net als het Marrakech akkoord en vele andere grootschalige hot items gewoonweg door de strot van de burger geduwd. De Staat bepaalt ! Het begint aardig op een dictatuur te lijken. 

Naast deugpronkerij van een aantal politici , is het onder leiding van beroepsnevenfunctiejager Nijpels tot stand gekomen klimaatplan niet meer dan dagdromerij van groene activisten en ordinaire subsidie slurperij door het bedrijfsleven.

De weigering van de groenen om het akkoord te tekenen – de industrie moet van groen meer betalen – is een doorzichtig gebaar voor de bühne;  want ook groen weet maar al te goed dat het bedrijfsleven die extra kosten meteen doorberekent aan de burger. Jan met de Pet is altijd de klos!

Omdat het kabinet inclusief de complete klimaatangst beweging samenwerkt met de staatsomroep NPO die daar 800 miljoen belastinggeld per jaar voor incasseert, mogen belastingbetalende andersdenkenden waaronder wetenschapsjournalisten en belangrijke wetenschappers, hun mening niet via die staatsomroep ventileren. Zij hebben zich daarom verzameld op vele websites om vandaar uit met de maatschappij te communiceren. Hoogleraren die nog in functie zijn wagen het niet om hun mening openlijk te geven, bang dat ze ontslagen worden…..

Wie in academische, artistieke of bestuurlijke kringen zijn twijfel uitspreekt over de menselijke invloed op het klimaat kan zijn carrière wel vergeten. Dit mechanisme kennen we van linkse of rechtse dictaturen. Het is triest. 

Op websites zoals o.a die  van https://www.groenerekenkamer.nl/ en https://www.climategate.nl/ leggen ingenieurs, professoren, wetenschapsjournalisten hoogleraren, fysici en vele andere wetenschappers gedocumenteerd uit hoe de klimaatvork écht in de steel zit.

Een van deze wetenschappers is de prominente oud senator Prof Dr. Kees de Lange; op publiceerde hij eergisteren een artikel in het opiniemagazine Opiniez https://opiniez.com/
Hieronder volgt het gedeelte over het klimaat:

Over de auteur

Kees de Lange
Kees de Lange
Prof. Dr. C.A. (Kees) de Lange studeerde wis-, natuur- en sterrenkunde aan de UvA en promoveerde in de Theoretische Chemie in Bristol, UK. Hij is emeritus hoogleraar fysische chemie en chemische fysica aan zowel de UvA als de VU. Zijn research betreft atmosferische chemie en fysica, en magnetische resonantie, alsmede het ontwikkelen van complexe fysische modellen. Zijn onderzoek is vastgelegd in enige honderden publicaties. Hij is tot op de huidige dag actief in wetenschappelijk onderzoek. In de periode 2011-2015 was hij als een van de zeer weinige bèta’s lid van de Eerste Kamer.
CO2-hysterie

Over klimaat is inhoudelijk al heel veel gezegd. Het klimaat van de aarde verandert al 4,5 miljard jaar, waarbij allerlei indicatoren zoals temperatuur, niveau van de zeespiegel, ijsvorming aan de polen, en zo voort grote variaties vertonen. Dat die variaties het gevolg zouden zijn van de invloed van CO2, en nog wel door dat geringe deel van de CO2 dat door menselijk toedoen wordt uitgestoten, wordt door de geologische geschiedenis op geen enkele manier ondersteund. Bovendien is er geen enkele natuurkundige aanwijzing, behalve uit inadequate klimaatmodellen, dat minder CO2 in de atmosfeer tot minder klimaatvariaties zou leiden.

Onwetende volksvertegenwoordiging

Hoewel met recht en reden gesteld kan worden dat wat er aan welvaart op de wereld is het gevolg is van de inzet van fossiele brandstoffen, is Nederland nu “gezegend” met een onwetende volksvertegenwoordiging van overwegend fossielhaters die als middeleeuwse flagellanten hun geweeklaag en schuldgevoel, gelardeerd met een gigantisch kostenplaatje, dagelijks de wereld in slingeren. Het klimaatdebat of wat daar voor doorgaat ontbeert alle natuurwetenschappelijke basis en wordt dan ook vooral gevoerd door volslagen wetenschappelijke leken. Een paradijs voor klimaatreligie uiteraard, maar voor serieuze wetenschap moet je helaas niet langer in Nederland zijn.

Natuurwetenschap is immers ook maar een mening

 

Burger wordt uitgemolken

De gevolgen voor de gewone Nederlander van deze ontwikkelingen zullen enorm en buitengewoon negatief zijn. De eerste signalen dienen zich reeds aan middels de energierekening. Wat migratie betreft: cultureel, religieus en economisch wordt Nederland een wingewest voor achtergebleven landen die het eigen onvermogen om hun landen te ontwikkelen maskeren met een spijkerharde wereldwijde veroveringsideologie. De Nederlandse burger wordt uitgemolken alvorens uitgefaseerd te worden.

Maar heeft die burger over deze onderwerpen ooit iets te zeggen gehad? Werden deze voorstellen die enorme gevolgen voor iedereen hebben ooit normaal bediscussieerd in de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen die nu aan de macht zijn of die dit “beleid” steunen? Natuurlijk niet, zoals iedereen met een minimum aan inspanning zelf kan vaststellen.

Staatsgreep

We hebben dus te maken met wat niet anders dan als een ordinaire staatsgreep betiteld kan worden. Het Nederland van de gewone burger wordt gesloopt, hij kon het niet zien aankomen, laat staan er zich tegen verzetten. Deze regering heeft haar onbetrouwbaarheid nu wel voldoende geëtaleerd. De tijd voor grootschalig burgerverzet is aangebroken.