Een deel van onze bevolking lijdt aan klimaatkolder !

Waarde vrienden

Hieronder een artikel dat iedereen zou moeten lezen en verspreiden. Ook zou het op scholen verplichte kost moeten zijn. Het kan helpen om het aantal slachtoffers van klimaatangst in ons land te verminderen .

Over de auteur Kees de Lange

Prof. Dr. C.A. (Kees) de Lange studeerde wis-, natuur- en sterrenkunde aan de UvA en promoveerde in de Theoretische Chemie in Bristol, UK. Hij is emeritus hoogleraar fysische chemie en chemische fysica aan zowel de UvA als de VU. Zijn research betreft atmosferische chemie en fysica, en magnetische resonantie, alsmede het ontwikkelen van complexe fysische modellen. Zijn onderzoek is vastgelegd in enige honderden publicaties. Hij is tot op de huidige dag actief in wetenschappelijk onderzoek. In de periode 2011-2015 was hij als een van de zeer weinige bèta’s lid van de Eerste Kamer.

 

Iedere staat zijn eigen klimaat