Op de klimaatfiets door Oostenrijk

Met Dick en Wil Toles fietsen voor het klimaat in Oostenrijk

Het is bijna weer zo ver; met onze vrienden Dick en Wil voor het klimaat fietsen in het mooie Oostenrijks land. We gaan de Donau weer op en aan boord van het Donau cruise schip zijn deze klimaatfietsen beschikbaar. We zullen deze keer niet verder dan Wenen varen vanuit Passau, en extra lang in de Wachau, het Oostenrijkse witte wijn gebied bij Dürnstein kunnen verblijven en rondfietsen.

We hebben inmiddels zo vaak naar het NOS journaal en de NPO gekeken dat ook wij het nu ook echt geloven; “Loopfietsen is goed voor een beter klimaat” Er zijn inmiddels ook berichten dat door het gebruik van loopfietsen minder buien ontstaan. Daar komt nog bij dat ook gebleken is dat je door het gebruik van loopfietsen vaker de staatsloterij wint…

We zijn trouwens ook bezig met een paar andere wat langere reizen naar verre oorden maar daarover binnenkort meer