Kritiek op klimaatbeleid door censuur van FB verwijderd !

Zojuist zag ik dat een bericht dat ik op Facebook had gedeeld door FB voor publiek verwijderd is; (zie melding hieronder) het is: “in strijd met de richtlijnen voor de community”. In dit artikel legt Syp Wynia haarfijn uit hoe desastreus het klimaatbeleid van dit kabinet is voor Nederland. Ik zou wel eens willen weten met welke richtlijnen voor de community dit bericht in strijd is ? Syp Wynia is een alom gerespecteerde journalist/columnist, en zijn opvatting over dit onderwerp wordt door een groot – zo niet het grootste – deel van Nederland gedeeld.

Of is dit gewoon voortzetting van de gebruikelijke censuur zoals we die kennen van NPO , het NOS journaal en andere MSMĀ  jegens alle meningen die ingaan tegen de opvattingen van de links liberale elite in dit land? Dan zijn we toch al dieper het Marxistische moeras in gezakt als velen denken.

Zoals dat hoort bij censuur bekend van vroegere Oostblok landen en nu in Noord Korea, kan je je er ook niet tegen verweren; en wordt de echte reden achte een rookgordijn verborgen. Je krijgt niet te horen waarom de mening verwijderd is. Worden stukken uit de Volkskrant en Trouw ook geweerd? Het gaat puur om het politieke standpunt. Waarom verbergt FB zich achter zo’n dooddoener als richtlijnen voor de community. Het is een schande.

“Gewoon van FB afgaan” hoor ik al roepen; dat komt i.d.d wel bij me op, maar onder het mom van “aanval is de beste verdediging” kan ik FB postings plaatsen met “doorlinks” naar dit journaal, en daarop pas de link naar dit soort artikelen zet. Zo gebruik ik dan toch nog FB voor het verspreiden van de ongecensureerde waarheid.