Sinterklaas bij ons thuis

Het was weer zover, de Sint en zijn zwarte Pieten kwamen bij ons op bezoek. We zaten gezellig bij elkaar in de “weinstube” onder ons huis te wachten op de goedheiligman. Een mooie gelegenheid om even een kiekje te maken van onze hele familie…

We zijn alweer een paar jaar met 17 personen; wij met onze 3 zonen en de drie echtgenotes en 3 x 3 kleinkinderen. Als ik naar deze foto kijk en dan besef dat Mat=r en ik ooit met z’n tweeën deze familie gestart zijn, dan geeft dat toch wel een heel bijzonder voldaan gevoel…

Onze kleindochter Sophie met haar moeder Brenda, een van onze 3 schonedochters. Sophie was twee jaar geleden nog een kind en is nu een echte vamp . Het kan verkeren, de tijd gaat snel ! We zijn uiteraard trots op deze mooie kleindochter

Zonnestralen op het Gooi

Afgelopen week vloog ik samen met Michiel van Trommel de nieuwe VFR procedures van en naar Lelystad Airport. Ter hoogte van Harderwijk boven het Flevo meer op weg naar BRAVO Arrival zag ik dit mooie tafereel. De foto is gemaakt net ten noorden van Harderwijk in westelijke richting…

Volendammer Botters toen en nu

Vorige week zag ik tijdens mijn ochtendwandeling de VD 64 onze Volendammer haven uitvaren. Met m’n telefoon maakte ik er deze opnames van. De ochtend zon speelt een hoofdrol in deze plaatjes

De VD 64 nadert het havengat…

Volendammer botters in 2005 toen er nog 9 in bedrijf waren

Samen met ex-visserman Ger Veerman vloog ik in augustus 2005 een paar dagen in de PH-BZN over het IJsselmeer op zoek naar de vissende Volendammers botters, we vonden ze uiteindelijk alle 9 vinden. Van deze 9 botters zijn er in Volendam nog 2 in bedrijf de VD 64 en de VD104

Hieronder een paar van de 9 nog in 2005 nog in bedrijfzijnde Volendammer botters.